Alltid ordning hemma!

Inte…Jag är verkligen fantastiskt glad över att företaget går bra, men det tar tid. Vårt kök var ofta stökigt innan, och det har inte blivit bättre.

Här från i förmiddags när jag var företagare och bagare, samt mamma.

Energitjuven Herr Tråkhögen

Vi hade skapat ordning i utrymmet nedanför trappan i källaren. Tills Tråkhögen (ovan) sakta men säkert gjorde entré och började växa. Jag vet knappt vad den består av, förutom två väskor från hotellnatten (i november)? en avlagd jacka, och Jesuskrubban med sällskap.

Krukväxter kan ha svårt att överleva vintern. Hos oss tycks det vara extra problematiskt, trots att jag vet att jag hade gröna fingrar i min ungdom.

Ängeln ni ser ovan kom med som en liten gåva i en blomma jag fick en gång. Då stod hon upp, stolt och stark. Nu ser hon tyvärr lite mer sliten ut. Om man vill vara ironisk kan man säga att hon inte är den enda i vår familj…

Ibland är det skönt att vara just ironisk. Det här inlägget är tänkt att, i bästa fall, få dig att småle och känna igen dig i virrvarret, eller nöjt konstatera att du har lite bättre ordning hemma. Vi är alla operfekta, och har det operfekt i perioder och på olika sätt. Det kan vara allt från en depression, dålig ekonomi eller…ja, ni fattar. Men vi kämpar på så gott vi kan, och det duger❤️‍🔥Heja oss! Heja alla! (Nästan alla)

Just nu faller solen in så fint genom vår (oklippta, för höga) häck, så att man hade kunnat sitta på altanen och mysa. Det kanske jag gör, men jag tänker inte visa upp den. Den är tom för övrigt. Möbler och grill bortburna inför stormen förra veckan. Och det var nog största ansträngningen vi gjort på altan-fronten någon gång. Kram och tack till dig som läste🤗

14 reaktioner till “Alltid ordning hemma!”

 1. Jag känner igen en del, inte allt, men just… kaoset som råder ibland. Vi har fortfarande saker kvar att göra från renoveringen av bokrummet, vi har semesterprylar köpta 2021 som inte är uppsatta än… Ibland händer det liksom ingenting…
  Var rädd om dig!! *vinkarförsiktigtmedopereradhand*

  Gillad av 1 person

 2. Så där har vårt kök också sett ut, men hos er ser jag också nybakade bröd!
  Har själv tagit itu med en tråkröra i vårt förråd idag, samt dammsugit pyttesmå frigolitkorn efter en leverans! Man får ta itu med saker och ting stegvis och när andan faller på. Våra krukväxter för också en tynande tillvaro, om än något piggare än era. Och en ostädad altan går också att sitta på….Heja på, heja, heja

  Gillad av 1 person

 3. Precis … så där tror jag det tidvis är i de allra flesta familjer i perioder när allt går på högvarv med jobb och familj! I alla fall så nickar jag instämmande, men även med ett stort igenkännande leende!
  Underbar bild från skogen!
  Önskar dig en fin torsdag!
  Kram

  Gillad av 1 person

   1. Tyvärr är det många, företrädesvis kvinnor, som vill visa upp det perfekta livet på sociala medier, den välstädade lägenheten och den perfekta dukningen en vardagskväll. En bild de flesta vet inte stämmer, tycker att det är tragiskt och skapar felaktiga bilder och ger dåligt samvete hos en del.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s