Helgen, mest i bilder

I de sista inläggen har jag ju varit väldigt öppen med att vi haft det väldigt tufft i familjen de sista åren, till följd av bl. a. barnens neuropsykiatriska diagnoser. Dessutom har jag varit både utmattad och deprimerad, vilket naturligtvis också sätter sina spår.

Men jag är inte alltid trött, och ofta glad

Något jag dock lärt mig, främst av min utmattning, är att ta det lugnare. Det är dock en svår balansgång, för jag har, liksom de flesta mycket omkring mig, och så fort jag har lite mer energi gör jag mer. Hur som helst, här kommer helgen, mest i bilder:

Fredag, sen eftermiddag: Jag var ensam hemma två timmar. Efter att ha sovit en stund gick jag upp och tog itu med stöket, diskbänken först.

Sunkig diskbänks-realism

Gud, vad det behövdes! Men lagom till att familjen kom hem, maken utrustad med några Willys-påsar, glänste det riktigt i köket. Åtminstone om man jämförde med innan.

På lördagen glänste det också, fast i skogen! Jag och min yngsta började dagen med en promenad och jag tog bilden som syns nedan. Den ovala ringen runt henne såg jag först när jag kom hem. För mig betydde den hopp, något jag behövde efter veckans skolmöte. Att vi är omringade av ljus och vackra energier, även om vi inte alltid uppfattar det.

Samma dag skulle äldsta dottern på date. Badrummet var konstant upptaget timmarna innan, och hon full av känslor, såklart. Stingslig, glad och nervös. Vi var också nervösa, trots att hon lovat att de bara skulle gå på restaurang, och kanske på bio. Vem är han? Min yngsta hade sett honom som en mörk skugga bredvid storasyster på Resecentrum, när hon var med och hämtade tidigare i veckan. Ingen av oss tyckte att det räckte.

På väg på date

Men hon kom hem den tid hon sagt, lycklig och trött❤️

Jag och min yngsta började även söndagen i skogen. Mina promenader ligger nästan alltid på förmiddagen, då är jag piggast. Vi avslutade med att ge kaninerna mat, på fotot en hungrig Mumrik.

Och nu:dagens bästa! Jag och min yngsta älskar att läsa.Tidigt i säng med en kopp te, krafter behövs till kommande vecka! Tack till dig som tittade in, hoppas att du haft en fin helg🤗

13 reaktioner till “Helgen, mest i bilder”

 1. Vilket mysigt kök👏🏻👏🏻👏🏻
  Fantastisk med ringen och underbart med lyckad date!
  Och fint med temys och bokläsning.

  Gillad av 1 person

 2. Så fint du gjort! Min favoritplats är köket och jag riktigt njuter när det är städat och fint där. Underbart att starta dagen med en promenad i skogen med dottern. Så fin bilden är, tänker också hopp när jag ser bilden. Vad mysigt med dejt och att vad bra att hon kom hem i tid. Jag kan tänka mig att ni var lite oroliga. Den dagen som min dotter går på dejt kommer jag gå på nålar.

  Gillad av 1 person

   1. Nja jag har inte recenserat den, men läst den och skrivit ett inlägg om boken. Mina recensioner är alltid märkta med Recension i rubriken. 🤓

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s