Firar med skumma hönor!

I går föreslog jag min yngsta att vi skulle inleda påsken genom att äta lite lösgodis medan vi läste i sängen på kvällen. Yngsta, som aldrig hört mig föreslå detta förut, var genast med på noterna!

Go Banana – alltid ett bra förslag (Nej, jag är inte sponsrad. Tyvärr…)

Solen lyste när vi styrde kosan mot Go Banana. Äldsta dottern väntade i bilen, utrustad med en Geisha chokladkaka. Och papiljotter i håret! Hon hade köpt jättestora gula papiljotter under dagen tydligen och hunnit få i dem medan vi varit inne på Hemköp.

Hursomhelst, jag hade solen i ögonen, sol i själen och allt kändes som insvept i skimmer. Det beror på att jag äntligen är certifierad Emotion Code®️ Practitioner!

Boken på svenska

The Emotion Code®️, som grundades i USA av dr Bradley Nelson, är i dag är en etablerad metod med tusentals utövare och minst lika många nöjda klienter världen över. The Emotion Code®️ är en form av energihealing som arbetar via det undermedvetna. Det gör att man som utövare även kan jobba på barn, äldre dementa, svårt sjuka och på djur, på ett effektivt och samtidigt skonsamt sätt.

Första gången jag höll boken i min hand hände någonting! Där och då, 17 maj 2021, bestämde jag mig för att bli professionell healer. Nu är jag där, och det enda jag behöver göra är att skriva färdigt texten till presentationen av The Emotion Code®️ för att sedan kunna lägga ut den som en ny tjänst på min hemsida som du hittar här🔽

http://healingnaradig.com/

(Obs, tjänsten finns på sidan nu)

Inte undra på att jag är tossig😉Som grädden på moset fick jag ett telefonsamtal efter att jag och yngsta krupit till kojs med böcker och godispåsar.

– Beteendet är helt förändrat, tjöt någon i luren.

– Va?! sa jag och slutade tugga på min skumma höna. Yngsta spetsade öronen.

Flera av kaninerna hemma har fått vara försökskaniner – bokstavligt talat. Här är Sötnos

– Alltså, hon var ute i går och det gick jättebra! Det har inte gått så här bra på flera år.

Sedan förstod jag: I utbildningen ingick att man skulle göra sessioner på djur, varav jag bl. a. gjort på en häst. En häst som efter detta ändrat beteende! Det var för stort att smälta. Det har jag nog inte gjort än. Men jag har bestämt mig för att det definitivt är värt att firas genom att inhandla fler skumma höns. små spräckliga ägg och skumharar🎉😁Någon mer som längtar till påsken? Kram!

2 reaktioner till “Firar med skumma hönor!”

  1. Förstår att minstingen gick med på ditt förslag👍. Grattis får jag också säga. Helt otroligt med hästen🙌😛

    Gilla

  2. Undrar om jag kan locka min dotter till att vilja läsa med mig om vi gör det i sängen tillsammans. Hon ville inte käka godis idag trots att hon fick, det är bara på lördagar som det är okej….

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s